ERMENEK DEVLET HASTANESINDE 8 MART DUNYA KADINLAR GUNU KAPSAMINDA STANT AÇILDI
08 Mart 2024

Her alanda emekleri ve başarıları ile ön plana çıkmış, çalışkanlığı ve mücadelesi ile yorulmadan yeni nesiller yetiştirmiş olan kadınlarımızın gücü,cesareti ve sevgisiyle daha aydınlık bir dünya mümkün ...

Dünyada kadınların ekonomik. psikolojik, cinsel ve fiziksel şiddete maruz kaldığı  bilinmekte olup bu özel günde olumsuzlukları geride bırakmak adına “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” kapsamında Toplum Sağlığı Merkezi Ruh Sağlığı Birimi olarak Ebe Havva Ayrancı ve Hemşire Havva Yağcı tarafından Ermenek Devlet Hastanesinde stant çalışması gerçekleştirildi.

Stant çalışması kapsamında değerlerimizi elinde tutan, insanlığın umutlarını yeşerten üretkenlik ve duyarlılık timsali kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlandı.
k3
kg3