Hastanemizde ameliyatlar başarılı şekilde yapılmaya devam ediyor
13 Şubat 2024

Başhekimimiz Dr.Rıdvan TUNÇ’tan alınan bilgiye göre;

17 haftalık gebe olan hastamız karın ağrısı şikayeti ile hastanemize başvurmuştur. Hastamıza multidisipliner bakışla yaklaşarak muayenesini dahiliye uzmanımız Uzm Dr Arif KILÇAR, tetkikini Radyoloji uzmanımız Uzm Dr Ahmet GÜRBÜZ yapmış ve akut apandisit tanısı koymuştur. Acil opere olması gereken hastamızı anestezi uzmanımız Uzm Dr Süleyman DEMİREL , kadın hastalıkları ve doğum uzmanımız Op Dr Mihriban KILÇAR ve genel cerrahi uzmanımız Op Dr Nazmi Onur OKUDUR'dan oluşan ekip ile ameliyata aldık. Laparoskopik olarak apandisit ameliyatı başarıyla tamamlayıp bebeğimizin sağlıklı kalp atımı anneye gösterilmiştir.

Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip sağlıklı günler dilerken kahraman doktor ekibimize teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dilerim.
ameliyat kapak
ameliyat3